Tertnes til Fredrikstad fredag – Tertnes

Tertnes til Fredrikstad fredag

På en litt uvanlig kampdag møter Tertnes Fredrikstad i bortekamp fredag

Tertnes-jentene møter da et Fredrikstad-lag i god flyt. Laget fra plankebyen startet Grundligligaen med 5 tap, men har de siste seriekampene vist stor fremgang. Tertnes på sin side har tradisjonelt slitt mot Fredrikstad, både på hjemme- og bortebane. Fredrikstad har forøvrig kanskje en av seriens mest spennende og best tekniske spillere i ungarske Gabriella Juhasz. Juhasz har landskamper for Ungarn og har også tidligere spilt i ungarske storklubber som Györ, FTC Budapest og i norske Levanger før hun kom til Fredrikstad.

Kvelden før vurderer Tertnes-trener Tore Johannessen oppgjøret på denne måten:
– Fredrikstad startet sesongen svakt med fem strake tap mot tildels overkommelig motstand. Men de har hatt klar forbedring de siste ukene, med sterke seire hjemme mot Byåsen og borte mot Vipers, og spesielt hjemme i Kongstenhallen har Fredrikstad vært en tøff motstander for oss de siste sesongene. For vår egen del vil vi bygge videre på gode prestasjoner fra NM-kvartfinalen mot Larvik og sist bortekamp i Grundigligaen mot Stabæk. Vi er i fin fremgang og utvikling for tiden, og viser i lengre perioder den stabilitet som trengs for å være med på øverste del av tabellen.

Kampen kan ses på TV2 Sumo fra kl. 17:30. Har du fremdeles ikke bestilt Sumo-abonnement, kan du gjøre det gjennom Tertnes. Send en mail til kontor@tertnes.no eller les mer her.