Fredagsprofilen: Jeanette Haga Holgersen – Tertnes

Fredagsprofilen: Jeanette Haga Holgersen

Pippi Langstrømpe!

Spiller
Jeanette Haga Holgersen

Draktnummer 
9

Alder
24

Spillerposisjon
Høyre ving

Sivilstatus
Kjæreste

Tidligere klubber 
Erdal, Askøy HK

Ambisjoner
Drømmen er å kunne leve av håndballen

Hva jeg gjør når jeg ikke trener
Når jeg ikke trener finner du meg ofte enten på skolen eller på jobb. Hvis jeg skal slappe av liker jeg aller best å ligger på sofaen og se på serier sammen med kjæresten. Dersom jeg i tillegg har et rødvinsglass i hånden har jeg det perfekt.

Hva jeg vil bli når jeg blir stor 
Jeg har hatt mange tanker og ideer om hva jeg har lyst til å bli og det har variert mellom alt fra fotograf til kokk til fysioterapeut. Nå er jeg på 6. og siste året av økonomistudiene så sannsynligheten for at det blir noe i den gaten er jo stor. Utdannelsen jeg tar er veldig bred så jeg har det luksusproblemet at den kan brukes innenfor veldig mange forskjellige yrker. For øyeblikket ser jeg for meg at et bra sted å starte kan være i revisjonsbransjen.

Litt om meg
Jeg er en person som alltid har mange baller i luften, og lider vel litt av ”flink pike” syndromet, som så mange andre. For øyeblikket kombinerer jeg håndball med siste året av mastergraden på Norges Handelshøyskole og en ekstrahjelpstilling som Credit Controller hos Lerøy (en av Tertnes sine samarbeidspartnere).

Jeg er veldig redd for veldig mye. Rett og slett en kjempe stor pyse! Edderkopper er forferdelige skapninger, men mørket er min aller verste fiende!! I vinterhalvåret er jeg redd 50% av tiden. Når jeg bodde hjemme vekket jeg mamma før hver morgentrening (hvis det var mørkt) fordi jeg ikke turte å gå ned til bilen uten at hun stod og passet på. Ikke engang et svart belte i Taekwon-do har hjulpet på nervene mine.

Jeg er kanskje i overkant glad i mat, men jeg er ikke like glad i å lage det. Det beste jeg vet er meksikansk mat. Klassisk taco troner øverst på listen, men jeg sier heller aldri nei til quesedillas, fajitas eller enchiladas. Kunne veldig gjerne tenke meg å bli flinkere til å lage mat, men det får bli et mål for fremtiden.

Ellers er jeg stort sett en smilende og blid jente. Det er fryktelig enkelt å få meg til å le, så hvis det stemmer at en god latter forlenger livet regner jeg med å leve til jeg er 150! 🙂


Jeanette en vanlig dag i barnehagen