Endelig e-cup igjen – Tertnes

Endelig e-cup igjen

3. runde kamp i cupvinnercupen i Oslo i dag

Etter mareritt-kampen mot Glassverket sist onsdag, er det bra at jentene ikke må vente mange dagene på å få spille kamp igjen. Allerede i dag møter Tertnes Nordstrand i 3. runde i cupvinnercupen og trener Tore Johannessen har følgende tanker om kampen:

– Deltakelse i e-cup er viktig for utviklingen av laget og den enkelte spiller. Her møter vi ofte lag som bygger spillet på en annen håndballfilosofi enn vi er vant til fra hjemlig serie. Når vi nå møter Nordstrand i 3. runde får vi ikke samme læring som en utenlandsk motstander ville gitt oss. Men vi håper på avansement til neste runde, og nye utfordringer der.

– Nordstrand har hatt en tung start på sesongen, men virker å være på gang etter en sterk 27-20 seier borte mot Fredrikstad. Selv har vi mye å revansjere etter onsdagens tap mot Glassverket og er glad for å få muligheten til det allerede på søndag.

Vi ønsker lykke til med kampen, og minner om at returoppgjøret spilles i Haukelandshallen søndag om en uke kl. 18:00. Kamputviklingen i dagens kamp kan følges på www.handball.no – Kamper Online.