Flotte premier ved billettkjøp på nett – Tertnes

Flotte premier ved billettkjøp på nett

Vi lanserer forhåndskjøp av billetter på nett – flotte premier i kveld!

I forbindelse med dobbeltkamparrangementet med Tertnes og FyllingenBergen onsdag, lanserer vi muligheten for forhåndskjøp av billetter på nett. Til kveldens kamper kan dette gjøres helt frem til en kommer i hallen, og Tony Skarvatun, Account Manager hos Ticketco som er vår leverandør av tjenesten, oppsummerer tilbudet på en enkel og grei måte:

«Hei du din rakkar!

Er du av typen som likar veltrente kvinnebein? Eller kanskje veltrente mannabein er det som får motoren din igang?
I morgon lider ingen valgets kvaler, for då er det jammen meg dobbeltkamp med Tertnes Håndball Elite og FyllingenBergen Håndball i Haukelandshallen. Som om ikkje det skulle vera nok så får du 2 kamper til prisen av 1, om ikkje det skulle vera nok heller kan du jammen meg sleppa julehandelen i år også. Her kan du nemleg vinna både Tertnes og Fyllingen drakt, Tv2 Sumo årsabonnement og lakseside frå Lerøy.

Tenk deg draumen, klappa laksen i ny håndballskjorte medan du ser Lothepus fyra av ei kraftsalve på Tv2 Sumo.

Du likte det du leste no ja? Billetter får du kjøpt i linken under og då slepp du jammen meg billettkø og får reservert plass på dei raude setene i tillegg!»

Hva venter du på? Løp og kjøp! 🙂 Billetten kjøper du her!