Hjemmekamp mot cupfinalisten – Tertnes

Hjemmekamp mot cupfinalisten

Klart for ny hjemmekamp

Etter den skuffende kampen i Drammen mot Glassverket var det klare tegn til forbedring i e-cup kampen borte mot Nordstrand på søndag (seier 22-19). Spesielt i forsvarsspillet viste Tertnes-spillerne mye større trygghet, og de var mer bestemte i duellspillet. Stine Skogrand viste igjen solid spill, og også kantene våre, Bodil og Julie, hadde mange viktige scoringer. Vi håper å fortsette fremgangen i dag.

Dagens motstander HK Halden var nyopprykket før denne sesongen, og ligger fortsatt utsatt til på en niende plass i Grundigligaen. Til tross for dette har de bak seg en rekke sterke prestasjoner den siste tiden. Spesielt NM-kampene, hjemme mot Byåsen og, ikke minst, semifinalen borte mot Oppsal som de til slutt vant, er gjennomført på imponerende vis. Halden har en sterk målvaktsduo, mange gode skyttere og et sterkt kollektiv der alle har sin tydelige rolle.

Vi gleder oss til kamp i kveld, og ser også frem til en håndball-helaften med FyllingenBergen mot Lillestrøm Topphåndball like etter Tertnes-kampen.

For deg som ikke kan komme i hallen kan begge kampene som vanlig følges på TV2 Sumo og NHFs sider – Kamper online fra kl. 18:00.