Returkamp i e-cupen – Tertnes

Returkamp i e-cupen

Tertnes-Nordstrand i Haukelandshallen på søndag

Én kamp gjenstår for Tertnes-jentene før en lang periode med mye god trening, og det er returoppgjøret mot Nordstrand i 3. runde i Cupvinnercupen (europacupen). Tertnes vant 19-22 i Oslo sist søndag, og returkampen spilles i Haukelandshallen førstkommende søndag kl. 18:00. Sammenlagtresultatet for de to kampene avgjør hvilket lag som går videre til neste runde, men det er all grunn til å ha tro på at Tertnes kan vinne igjen på søndag. Imidlertid slo Nordstrand til med storseier i Grundigligaen i lokalderby mot Oppsal onsdag, og det er tydelig at Nordstrand-jentene har en stigende formkurve.

Ingen internasjonal matching denne runden med andre ord, men vi satser og tror på avansement til 4. runde. Imidlertid er det et aldri så lite poeng at også Byåsen spiller i samme europacup-turnering, slik at vi teoretisk sett kan ende opp i den litt spesielle situasjonen at vi møter nok en norsk motstander.

Men først må Nordstrand slås, og så får vi ta det som evt. måtte komme i trekning for 4. runde!

For øvrig oppsett for Cupvinnercupens 3. runde, se her.