Møte med gamle kjente – Tertnes

Møte med gamle kjente

Trakk FTC Rail Cargo Hungaria i Cupvinnercupen

Så ble det igjen ungarsk motstand for Tertnes i europacupen og det ble et lag vi kjenner godt fra før, siden Tertnes spilte mot samme lag i samme e-cup turnering så sent som forrige sesong.

Tertnes-trener Tore Johannessen mener at dette er en av de tøffeste motstandere vi kunne trekke, der flere av spillerne har sentrale roller på det ungarske laget. I tillegg har de landslagsspillere fra Spania og Serbia. Det er mange gode enkeltspillere med solide individuelle kvaliteter, men er kanskje ikke like gode bakover.

FTC har vært nr. 2-laget i Ungarn i en årrekke (bak Györ), og de vant Cupvinnercupen i sesongene 20110/11 og 2011/12. Det blir uansett en spennende utfordring for Tertnes å møte et lag på CL-nivå, og ikke minst i en hall med fantastisk stemning og atmosfære, og mellom 1800-2000 tilskuere på stort sett hver eneste kamp.

FTC har hjemmekamp 7.-8. februar, mens returoppgjøret i Bergen spilles 14.-15. februar.