XPARTNER BERGEN ØKER STØTTEN TIL TERTNES – Tertnes

XPARTNER BERGEN ØKER STØTTEN TIL TERTNES

Byens Xerox Partner øker støtten til Tertnes Håndball

Kopi- og printselskapet i Solheimsviken har vært en god støttespiller og sponsor for Tertnes i 10 år og bidrar ytterligere i år med sårt tiltrengte sponsormidler og utstyr.

– Vi er veldig glad for at X-Partner støtter oss økonomisk i disse tider. Det er kjent at det ligger utfordringer knyttet til å etablere større sponsorprosjekter, sier daglig leder Marit Brox. Hun legger til at den økonomiske situasjonen skaper en del tankevirksomhet og inviterer derfor flere til dialog om samarbeid med klubben.

Jarle Asheim i X-Partner Bergen håper og tror at Tertnes vil klare de økonomiske utfordringene:
– Vi nærmer oss 100 000 i bidrag til klubben denne sesongen og håper dette kan være et signal til næringslivet om å støtte opp om fylkets eneste eliteserielag på damesiden, sier han.

– Klubben har kuttet kostnader og gjort tilpasninger til den situasjonen de befinner seg i. Likevel er det faste utgifter som bortekamper med fly og overnatting, samt lønnsutgifter som utfordrer klubbens overlevelsesevne. Da bidrar vi, om ikke voldsomt, så ihvertfall såpass at noen brikker faller på plass, avslutter Jarle Asheim.