Julehilsen fra Tertnes – Tertnes

Julehilsen fra Tertnes

Nesten halvveis i sesongen oppsummerer trener Tore Johannessen høsten for Tertnes på denne måten:

Bortekamp mot Larvik 7.januar gjenstår før årets serie er halvspilt. Status er 12 poeng og 4.plass i GRUNDIGligaen, etter seks seire og fire tap. Avansement til 4. runde i E-cup og tap for Larvik i kvartfinale NM.

Er vi fornøyd med resultatene vi har oppnådd så langt ?
Det har vært fin utvikling i laget denne høstsesongen. Turneringskampene i sesongoppkjøringen ga oss litt hodebry i form av store variasjoner spillemessig og litt flere tap enn vi så for oss. Vi jobbet hardt og bevisst med dette inn mot seriestart, og fikk betalt med ettmålsseier mot Storhamar, en av medaljekandidatene, i første seriekamp. Det var en viktig seier og ga oss nødvendig selvtillit for videre arbeid.

Spillemessig har vi variert endel. Fra unødvendige ettmålstap mot Vipers(b) og Byåsen(h), til kontrollerte seire og gode prestasjoner mot bl.a. Skrim(h), Stabæk(b) og Halden(h).

I cupen ble det revansje mot Vipers, før Larvik ble for sterke i kvartfinalen. Her var vi lenge med og kjempet. Hadde god kontroll på kampen et lite stykke ut i andre omgang til ledelse 16-12. To utvisninger og et strengt idømt rødt kort til Tonje, som virkelig briljerte denne kvelden, gjorde at vi etterhvert mistet grepet. Dermed ingen reprise av fjorårets finalefest i Spektrum.

To seire mot Nordstrand i Cupvinnercupens 3.runde, gir oss videre muligheter ut i Europa. Her møter vi det ungarske topplaget FTC Rail Cargo, forøvrig samme motstander som sist sesong, med flere ungarske landslagsspillere og Spanias storscorer fra EM, Nerea Pena.

En tung og god treningsperiode i desember skal gi oss et nytt løft inn mot vårsesongen. Vi ser store utviklingsmuligheter i tiden fremover, både for enkeltspillere og som lag.

Som nevnt er neste kamp borte mot Larvik. Er det lov å håpe på en reprise fra sist vi gjestet Arena Larvik….?

Vi i Tertnes takker for støtten i sesongen så langt, og håper vi får med oss enda flere tilskuere på tribunen i 2015. En riktig god jul og et godt nytt år ønskes dere alle!