Endelig seriekamp igjen – Tertnes

Endelig seriekamp igjen

I dag spilles første kamp for Tertnes i 2015

Tertnes-jentene skal østover og møte Larvik HK. Larvik har hittil i sesongen vunnet alt, både i serie, cup og Champions Leauge, og senest 30. desember spilte Larvik cupfinale som de vant 35-15 mot Halden. Flere av Larviks profiler var svært delaktige til Norges gull under Håndball-EM i desember, og Larvik-jentene er naturligvis favoritter også i dag. Men Tertnes-jentene har trent godt i julepausen, og vi minner om at sist Tertnes møtte Larvik i Arena Larvik, i sluttspillkamp 30. april, var det Tertnes som vant kampen. Tør vi håpe på en gjentakelse i kveld?

Kampen kan ses på TV2 Sumo fra kl. 18:30; har du fremdeles ikke tilgang til Sumo kan du bestille det gjennom Tertnes på mail i dag (kontor@tertnes.no).