Storhamar neste motstander i GRUNDIGligaen – Tertnes

Storhamar neste motstander i GRUNDIGligaen

Ny tøff bortekamp

Etter 6-målstap mot Larvik sist onsdag, der Tertnes viste spill fra topp til bunn, er det i morgen klart for nok en ny tøff bortekamp. Tertnes-jentene skal denne gangen til Hamar for å spille mot Storhamar. Storhamar var før sesongstart regnet som en av favorittene til medaljeplass bak Larvik, men hedmarkingene har skuffet litt så langt i sesongen. Men Storhamar har alltid vært vriene å møte for Tertnes i Prestrudhallen. Laget har sine største profiler i Maja Jakobsen og Bettina Riegelhuth som var med på å vinne gull med det norske landslaget i EM rett før jul, der de begge viste god målteft og evnen til å avgjøre tette kamper med viktige scoringer.

Tertnes og Storhamar har møtt hverandre en gang tidligere denne sesongen, og det var i sesongåpningen i Haukelandshallen, der Tertnes vant 26-25. Onsdagens kamp er meget viktig for begge lag, og du ser den på TV2 Sumo fra kl. 18:00.

Som vanlig minner vi om vårt gode tilbud på TV2 Sumo abonnement: