Endelig hjemmekamp igjen! – Tertnes

Endelig hjemmekamp igjen!

Sakura og Vipers til Haukelandshallen søndag

Endelig er det klart for årets første hjemmekamp i Haukelandshallen. Motstanderen er hardtsatsende Vipers Kristiansand, med tidligere Tertnes-spiller Sakura Hauge som sisteskanse. Vipers imponerte med en overbevisende seier mot Byåsen sist runde, en kamp hvor Sakura storspilte.

Vipers som har tidligere landslagstrener Gunnar Pettersen som trener, og veteranen Kristine Lunde Borgersen og landslagspillere fra Nederland, Island og Sveits i troppen, har samme poengsum som Tertnes før morgendagens kamp. Lagene har møttes 2 ganger tidligere i sesongen; Vipers vant med ett mål på hjemmebane i serien, og Tertnes vant med fire mål på hjemmebane i cupen.

Det er med andre knyttet stor spenning til kampen i morgen, og viktige poeng om en fortsatt skal være med i medaljekampen. Kampen starter kl. 18:00; kom da vel!