LERØY OG STEINSENTERET HÅNDBALLPROFF – Tertnes

LERØY OG STEINSENTERET HÅNDBALLPROFF

Påmelding til håndballskole i vinterferien er åpnet

Om en knapp måned starter skolens vinterferie, og 23.-25. februar er det klart for en ny håndballskole med Tertnes i Åstveithallen, LERØY OG STEINSENTERET HÅNDBALLPROFF. I dette håndballskole-opplegget henvender vi oss til de ivrigste håndballspillerne, de som virkelig har lyst til å trene for å bli så gode som mulig, ja kanskje nettopp for å en gang bli håndballproff. 🙂

Til å ha ansvar for treningsøktene har vi med Tertnes-trenerne Tore Johannessen og Jarle Alvær, i tillegg vil tidligere Tertnes-spiller Sissel Nygård Pedersen, som i dag er tilknyttet NHF Region Vests avdeling for Spill og trening, ha ansvar for en av øktene. Forøvrig vil deltakerne også få møte de aller fleste av Tertnes-spillerne i løpet av de tre dagene.

Hver dag vil det bli servert sunn god lunsj som blant annet inkluderer sjømatprodukter fra Lerøy. Helt nylaget sushi høres vel flott ut som lunsj midt i uken? 🙂 Alle deltakerne får også en velfylt utstyrsbag, samt billett til kampen Tertnes-Fredrikstad onsdag 4. mars.

Vi ønsker velkommen til kjekke, lærerike dager med Tertnes i vinterferien! Meld deg på her!