Nye samarbeidsavtaler i havn – Tertnes

Nye samarbeidsavtaler i havn

Vi er godt i gang i det nye året, og gledelig er det å kunne fortelle at Tertnes har fått tre nye samarbeidsavtaler i havn:

Chess
Chess er en god støttespiller for norsk idrett, og også Tertnes har kunnet nyte godt av dette. Helt siden 2009 har Chess vært blant klubbens største samarbeidspartnere, og i Tertnes er vi veldig tilfredse med at Chess ønsker å fortsette det gode samarbeidet. Nytt av året er det at Chess ønsker å belønne Tertnes for den ekstra kundestrømmen klubben kan gi Chess, slik at om du blir kunde via Tertnes sin egen Chess-side, vil Tertnes få igjen for det. Chess scorer høyt både på pris, hastighet og kundeservice i alle undersøkelser, så da er det egentlig ikke noe å stusse på; bli Chess-kunde her i dag!

Åsane Storsenter
Også Åsane Storsenter har vært med i Tertnes siden 2009, og er bydelens største møtested og shoppingdestinasjon med sine 138 butikker. I tillegg finner du en rekke servicetilbud i tilknytning til senteret, som f. eks. helse- og sosialsenter (NAV), leger, bibliotek og banker. Etter å ha vært ute av Tertnes i en kort periode er vi glade for å ønske Åsane Storsenter velkommen tilbake på Tertnes-drakten, og for å være ambassadører for det eldste kjøpesenteret i bydelen.

Åsane Arena
Tertnes har inngått samarbeid med eiendomsselskapet Åsane Arena. Vi ønsker oss en arena for innendørsidretten i Åsane og er glade for at Åsane Arena vil støtte Tertnes.