Oppsal hjemme på onsdag – Tertnes

Oppsal hjemme på onsdag

Fortsatt med i medaljekampen

Førstkommende onsdag kommer Oppsal til Haukelandshallen. Laget fra Oslo har imponert så langt i årets sesong, og ligger på en sterk 3. plass bak suverene Larvik og Glassverket. Tertnes er for øyeblikket på en 5.plass, 4 poeng bak Oppsal.

Oppsal har profiler som Isabella Duda, Anne Kjersti Suvdal og Amanda Kurtovic på laget, men sistnevnte har slitt med skader hele sesongen, så det er usikkert om hun spiller mot Tertnes. Tidligere i sesongen spilte lagene mot hverandre i Oslo, og da vant hjemmelaget 27-20, så Tertnes har litt å revansjere. For begge lag er dette en nøkkelkamp, og spesielt viktig for Tertnes om en skal henge med i medaljekampen.

Kampen er forøvrig en god oppladning til de to kampene i europacupen som Tertnes har foran seg. Lørdag 7. og søndag 8. februar møter Tertnes det ungarske storlaget FTC Rail Cargo Hungaria i Budapest i cupvinnercupen. Kampene vises på Viasat Sport/Viaplay.

Men først skal Oppsal beseires i Haukelandshallen. Kampstart er kl. 18:30, og på onsdag tilbyr vi dagsferske sushibrett fra Lerøy i kiosken!