Storspill ga storseier – Tertnes

Storspill ga storseier

Fortsatt med i medaljekampen

Hjemmekampen mot Oppsal ble en håndballfest for Tertnes. I en kamp der Tertnes storspilte med kun 11 spillere, etter Hildigunnur Einasrdottirs overgang til Molde, samt Tonje Løseth kun på benken og ikke banen, ledet Tertnes fra start til slutt og vant fullt fortjent med hele 10 mål over Oppsal. Jentene fulgte taktikken fra punkt til prikke, og spesielt forsvarsspillet var imponerende, og det som la grunnlaget for den store seieren. Nok en gang ble keeper Marie Davidsen kåret til banens beste spiller, og det på en dag da feberen herjet i kroppen! Marie fikk i tillegg notert seg for sin andre eliteseriescoring i karrieren. Også Birgitte Karlsen Hagen tok ansvar fra start, noe som blant annet førte til at Oppsal en stund hadde frimerke på «Biggen». Likevel ble det til slutt 8 mål på fyllingsdølen.

Med dette resultatet klatret Tertnes opp på 4. plass på tabellen, kun 2 poeng bak Oppsal på bronseplass. En perfekt oppladning til europacup-kampene i Budapest i helgen (lørdag kl. 18:15 og søndag kl. 19:15, lokal tid). Kampene kan ses på Viaplay/Viasat Sport.

Kampfakta
Tertnes-Oppsal 31-21 (16-9)
Haukelandshallen
Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo
Målscorere Tertnes:
Birgitte Karlsen Hagen 8, Stine Ruscetta Skogrand 6, Celine Sivertsen 5, Marie Liljegren 3, Bodil Sørheim 3, Maren Roll Lied 3, Julie Lygren 2, Marie Davidsen 1
Toppscorer Oppsal:
Nina Stokland 5