Fortsatt noen ledige plasser på håndballskolen i vinterferien! – Tertnes

Fortsatt noen ledige plasser på håndballskolen i vinterferien!

LERØY OG STEINSENTERET HÅNDBALLPROFF 2015

23.-25. februar 2015 er det igjen klart for en ny håndballskole med Tertnes i Åstveithallen, LERØY OG STEINSENTERET HÅNDBALLPROFF. I dette håndballskole-opplegget henvender vi oss til de ivrigste håndballspillerne, de som virkelig har lyst til å trene for å bli så gode som mulig, ja kanskje nettopp for en gang å kunne bli håndballproff!

Ansvar for treningsøktene vil være Tertnes-trener Tore Johannessen, tidligere Tertnes-spiller Sissel Nygård Pedersen (i dag tilknyttet NHF Region Vests avdeling for Spill og trening), samt alle Tertnes-spillerne.

Hver dag vil det bli servert sunn god lunsj som blant annet inkluderer sjømatprodukter fra Lerøy. Helt nylaget sushi høres vel flott ut som lunsj midt i uken? Alle deltakerne får også en velfylt utstyrsbag, samt billett til kampen Tertnes-Fredrikstad onsdag 4. mars.

Vi ønsker velkommen til kjekke, lærerike dager med Tertnes i vinterferien! Meld deg på her!

HåndballProff2015 (2)