Tertnes-jentene klare for å slå tilbake – Tertnes

Tertnes-jentene klare for å slå tilbake

Til Framohallen for å reise kjerringa!

Tertnes kommer til denne kampen etter et lite hyggelig 31–21 tap for Byåsen i Trondheim sist søndag. En kamp enkelte Tertnes-profiler mente man burde skamme seg over. Det viktigste man kan gjøre i en sånn situasjon er å reise seg kollektivt, slå tilbake og innta parketten med klubbens slagord «Vinnervilje – modenhet – lekenhet» i tankene. Slik laget gjorde etter stortapet for FTC i europacupen i februar. I den påfølgende kampen ble Skrim feid av banen med 30–20.

Onsdagens kamp mot Fredrikstad er på mange måter en glimrende anledning til å slå tilbake. Kampen går i Framohallen, og er første del av et fellesarrangement med FyllingenBergen, som skal møte Halden senere på kvelden. En glimrende anledning til å få med seg norsk topphåndball, og når kampsponsor og mangeårig samarbeidspartner for begge klubber, Sparebanken Vest, i tillegg inviterer til gratis inngang for alle barn, håper vi på full hall og topp stemning!

Tertnes taper sjelden hjemme, og står med seks seire på åtte kamper, mens Fredrikstad-jentene kun har tre seire fra bortekamper. Sist lagene møttes, i Kongstenhallen i oktober, ble Celine Sivertsen toppscorer for Tertnes og bergenslaget vant 22-24. For Tertnes handler denne kampen om å henge med i den utrolig spennende kampen om bronsemedaljene i GRUNDIGligaen, mens for Fredrikstad handler det om å unngå nedrykk, ettersom laget, før avkast, innehar kvalikplassen i serien, kun 2 poeng foran Halden. Fredrikstads største profil heter Ida Marie Wernersen, en bakspiller som har scoret fantastiske 103 mål i GRUNDIGligaen så langt. Videre nevnes Anette Hansen, som har scoret 88 ganger, og ungarske Gabriella Juhasz, med 45 fulltreffere.

Sparebanken Vest, Tertnes og FyllingenBergen ønsker velkommen til helaften i Framohallen onsdag!

 

Tekst: Erik Aadland-Rasmussen