Thrillerkamp mot Glassverket – Tertnes

Thrillerkamp mot Glassverket

Kampen mot Glassverket ble, akkurat som vi trodde på forhånd, ulidelig spennende og desidert sesongens høydepunkt i Haukelandshallen!

Tertnes dro i land to viktige poeng i sesongens jevneste oppgjør. For som forventet ble dette tett og uhyre spennende. Tertnes åpnet imidlertid oppgjøret svakt, og det tok seks minutter før hjemmelaget fikk hull på byllen, da Stine Skogrand reduserte til 1-2. Og dette ble også gjennomgangsmelodien i første omgang. Glassverket ledet med ett og to mål hele veien, mens Tertnes sine forsøk ofte gikk i den bunnsolide forsvarsmuren, stengene eller bortelagets glimrende keeper, Sissi Karlsson. Personlige feil var det også mange av, dessverre.

Med andre ord mye for Tore Johannessen å ta tak i i garderoben da lagene gikk til pause på stillingen 12-13. Og det som var fokus der må ha hjulpet, for det var et langt friskere Tertnes som kom på banen i andre omgang.  Jentene gikk rett i angrep og dro til seg en tidlig tomåls ledelse. Men, de som syntes første omgang var spennende, fikk utover i andre omgang servert en riktig thriller. Fra 17–17 til 24–24 byttet lagene på å lede og å utlikne, men heldigvis ble Tonje Løseth tungen på vektskålen da hun hamret inn 25–24 ledelse med fire minutter igjen på matchuret. Slutten ble en neglebiter, Marie Davidsen dro til med viktige redninger og da Julie Lygren snappet opp Glassverkets siste langpasning, ble poengene værende i Bergen. Bronsekampen lever videre!