TAKK TIL ALLE SOM STØTTER OSS – Tertnes

TAKK TIL ALLE SOM STØTTER OSS

For alle som er nært knyttet til Tertnes har det vært noen overveldende dager, fylt med takknemlighet.

Etter det som startet som et privat initiativ fra en bergenser bosatt i Nittedal, har følelser med bekymring over den kommende eliteserielisenssøknaden blitt endret til glede og takknemlighet over at så mange mennesker, både i Bergen og andre steder, har ønsket å bidra for å hjelpe Tertnes. På 6 dager har det kommet inn 165 000 kroner fra det vi liker å omtale som klubbens venner, og det fortsetter å komme inn nye beløp hver dag. Gledelig er det også at bedrifter nå har engasjert seg, og det blir spennende å se hvor dette ender.

For det er klart at selv om Tertnes nå står overfor en akuttsituasjon, har klubben også utfordringer på lengre sikt, og behovet for økte inntekter for å kunne skape bedre rammebetingelser for trenere og spillere er stort. Derfor håper vi at de siste ukers fokus på Tertnes har gjort det bergenske næringsliv oppmerksom på at med de gode verdiene klubben står for, er Tertnes et godt profileringsobjekt.

Å sette ord på den takknemligheten vi i klubben føler overfor hver og en som har bidratt til facebook-aksjonen er vanskelig. For alle gode ord og tilbakemeldinger har klumpen sittet i halsen, og vi begynner å forstå hvor mange mennesker som bryr seg om klubben vår, og som har lagt merke til prestasjonene til den lille, men hardtarbeidende venninnegjengen som Tore Johannessen har ansvaret for. År etter år har Tore vist en egen evne til å hente frem det beste i hver enkelt av spillerne, og når vi har opplevd at de største profilene drar, har nye stått frem og markert seg.

Laget har nå to ordinære seriekamper igjen, dvs. borte mot Halden onsdag 25. mars, og til sist hjemme mot Larvik palmelørdag 28. mars kl. 16:00. Med det engasjementet som er vist klubben den siste uken har vi forventning og håp om at publikum vil strømme til Haukelandshallen for å se norsk topphåndball; ikke bare for å oppleve store landslagsprofiler på banen, men først og fremst for å støtte Tertnes-jentene. For å vise sin takknemlighet overfor publikum vil de garantert gjøre sitt beste for å hente frem god-spillet i kampen mot langt mer meritterte Larvik-spillere.

Billetter til kampen mot Larvik er tilgjengelige for salg her, og bortekampen mot Halden kan du se på TV2 Sumo fra kl. 20:30 onsdag 25. mars.

Minner forøvrig om at sluttspillet for GRUNDIGligaens 8 beste lag starter like etter påske.