Spennende oppgjør i Halden – Tertnes

Spennende oppgjør i Halden

I onsdagens kamp i Remmenhallen møtes to lag med alt å kjempe for.

Tertnes må ha poeng for å ha håp om bronsen, i og med at de avslutter mot Larvik, mens Halden står i fare for å rykke ned. I tillegg til å gå på banen med vissheten om at kun to poeng er godt nok i medaljestriden, vil resultatet fra Nordstrand–Oppsal være klart i det lagene går på banen, ettersom kampen i Bjørnholthallen begynner klokken 19:00, mens det er avkast i Halden først 20:30. Så må støtteapparatet avgjøre om det er lurt å opplyse om Oppsals resultat før avkast…

Et annet aspekt er at hjemmelaget tilsynelatende har innsett alvoret, nemlig at nedrykk fra GRUNDIGligaen puster haldenserne i nakken. De har vunnet sine to siste kamper, og kommer hit med selvtillit etter råsterke 21–24 over Byåsen i Nidarøhallen. Haldens toppscorere fra det oppgjøret var bakspilleren Cecilie M. Hansen og flerposisjonsspilleren Martine K. Moen med syv nettkjenninger hver.

Dette spennende oppgjøret ser du på TV2 Sumo fra kl. 20:30. Og ja, vi har fortsatt Sumo-abonnement til salgs! 🙂

Tekst: Erik Aadland-Rasmussen
Foto: Svein Ove Bøe