Støtte til Tertnes – Tertnes

Støtte til Tertnes

Til alle dere som har oppfordret oss om å legge ut kontonummer også her på websiden.

Da klubben i vår havnet i alvorlige, økonomiske vanskeligheter, sørget våre fantastiske facebook-venner for å reise nok midler til å redde klubben unna en akutt krise som ville kunne føre til poengtrekk i serien.

Men det har vært flere enn bare de som er på facebook som har ønsket og støtte klubben, og i det siste har vi fått en del anmodninger om å legge ut kontonummeret vårt også her på websiden. Vi tar oppfordringen, og gir herved alle en mulighet til å støtte oss. Ditt bidrag mottas med stor og hjertelig takk på kontonummer 3624.09.18158 – kontonavn Tertnes Håndball Elite.

Forøvrig er det også en mulighet å støtte Tertnes ved å by på spillernes drakter gjennom draktauksjonen som vi har gående på facebook frem til 15. april. Se her for å få mer informasjon og for å by.