Årets Publikumsfavoritter kåret – Tertnes

Årets Publikumsfavoritter kåret

Resultatet fra kåringen er klart: Nora Mørk ble, ikke uventet, kåret til Årets Publikumsfavoritt sesongen 2015/16, og dette synes vi var vel fortjent til den solide Larvik- og landslagsspilleren. Men vi i Tertnes jubler kanskje enda mer for 2. plassen; den var det nemlig vår egen Marie Davidsen som stakk av med!

Avstemmingen har skjedd ved at supportere på facebook først stemte frem publikumsfavoritten i hver enkelt klubb. Deretter ble de 12 vinnerne (en fra hvert lag) samlet til en nasjonal kåring, hvor Nora Mørk da fikk flest stemmer. Kåringen er et samarbeid mellom Norsk Topphåndball, ligasponsor GRUNDIG og teknisk arrangør SocialCee.

At Marie havnet på 2. plass bekrefter hvilken imponerende sesong hun har hatt, og også Martine K. Moen fra HK Halden som ble nr. 3 i kåringen, fortjener hederlig omtale.

Blant herrespillerne var det Kenny Ekman fra ØIF Arendal som ble Årets Publikumsfavoritt, dermed var det spillere fra begge de to vinnerlagene i GRUNDIGligaen som ble kåret til publikumsfavoritter denne sesongen.

Vi gratulerer!

PS: Årets lag, årets arrangør, årets dommerpar etc som stemmes frem av klubbene selv, kåres onsdag 20. mai. Dette vil etter planen bli offentliggjort på topphandball.no, handball.no og TV2 Sportskanalen i 20:30-tiden onsdag.

Foto: Wim Hetland