Stine og Tonje til Brasil – Tertnes

Stine og Tonje til Brasil

Det er to spente Tertnes-jenter som er begynt å forberede seg til avreise til landslagssamling i Brasil 31. mai.

For Stine Ruscetta Skogrand og Tonje Løseth er det alltid stas å bli uttatt til A-landslagssamling, og spesielt gøy er det når det er i Brasil. Dette er et land, og kontinent, hvor ingen av jentene har vært tidligere, så det setter nok en ekstra spiss på reisen og oppholdet.

Men først og fremst er dette en viktig samling som er med på å danne grunnlaget for uttak til VM i Danmark i desember, og deretter neste års store mål for landslaget, OL i Brasil. Som Stine og Tonje selv sier:

– Det blir nok en tøff samling med mye trening; håndball, løping og styrke, i tillegg til et par kamper mot Brasil. Vi gleder oss veldig, og det blir kult å spille på deres hjemmebane. Det er en stor drøm for oss begge å få spille OL der neste år, så da kommer det godt med å få bli litt kjent med land og klima.

Vi ønsker Stine og Tonje lykke til med samlingen!