Europacup-trekning tirsdag 21. juli – Tertnes

Europacup-trekning tirsdag 21. juli

I en periode tilsynelatende preget av ferie og håndball-fri, skjer det likevel mye i kulissene. Og allerede førstkommende tirsdag er det trekning i alle de ulike europacupene. Dette skjer i EHFs lokaler i Wien.

Tertnes er i kommende sesong kvalifisert for EHF-cupen, og etter EHFs spilleoppsett og seeding, kommer vi inn i 3. runde. Dvs. at ingen lag i år er satt opp i 1. runde, mens 14 lag vil gå videre fra 2. til 3. runde, der Tertnes allerede er kvalifisert, sammen med ytterligere 17 lag. Blant de sistnevnte, som alle kan bli motstander for Tertnes, er det flere velkjente klubbnavn, som russiske Astrakhanochka og tyske Leipzig. I tillegg finner vi klubber med tidligere Tertnes-spillere i stallen, dvs. Randers med Linn Gossé og TuS Metzingen med Tonje Løseth. Kampene i 3. runde spilles i helgene 14.-15. november og 21.-22. november.

Trekningen på tirsdag starter kl. 11:00 og den kan følges via LiveTicker her, i tillegg til på EHFs egen youtube kanal . Dette blir spennende! 🙂