Tertnes møter Stine Lund’s gamle klubb i e-cupen – Tertnes

Tertnes møter Stine Lund’s gamle klubb i e-cupen

Da er det klart at det blir fransk motstander for Tertnes i Women's EHF Cup. Og det er ingen ringere enn Stine Lund Andreassens gamle klubb, Union Mios Biganos-Bègles, som sist sesong vant Challenge Cup med Stine på laget.

Men kampene mellom Tertnes og Union Mios blir uten Stine på banen, da Stine nå har reist videre til Gøteborg og svensk håndball; hun skal nemlig spille for Sävehof kommende sesong.

For Tertnes må dette anses å være en ok trekning, både sportslig og med tanke på reise. Trener Tore Johannessen har følgende kommentar:

– Union Mios har mistet mange spillere etter forrige sesong, og det er vanskelig pr. i dag å si så mye om sjansene våre til avansement. Men det franske laget må uansett antas å være en sterk motstander.

Det blir hjemmekamp for Tertnes først, dvs. at vi spiller i Haukelandshallen lørdag 14. eller søndag 15. november, for så å møte Union Mios helgen 21.-22. november. Byen Biganos ligger bare noen mil utenfor Bordeaux, like ved kysten.

FyllingenBergen skal også spille europacup denne sesongen, dvs. Challenge Cup, og de skal møte vinneren av nederlandske JMS Hurry-up og HC Berchem fra Luxembourg i 3. runde.

Et annet poeng å merke seg fra dagens trekning er at to norske lag, nemlig Vipers og HK Halden, møtes i 3. runde i cupvinnercupen, akkurat som Tertnes og Nordstrand gjorde i samme runde, i samme turnering i fjor.

Skjermbilde 2015-07-21 12.21.37