Tertnes til tradisjonsrike Skjærgårdslekene – Tertnes

Tertnes til tradisjonsrike Skjærgårdslekene

Denne helgen får vi den første indikasjonen på hvor laget ligger an før seriestart. Da tar Tore Johannessen med seg en tropp på 12 jenter østover, for å spisse formen mot god motstand under Skjærgårdslekene i Tønsberg.

Tertnes er satt opp i klassen K-E2. Der skal laget møte nylig degraderte Storhamar på fredag kl. 20:00, Stabæk fra 1. divisjon lørdag kl. 13:40 og Oppsal fra GRUNDIGligaen på søndag morgen kl. 09:35. Senere på dagen skal det spilles plasseringskamper, men tidspunktet for disse avgjøres utifra resultatene i gruppespillet. Her kan vi imidlertid møte så sterk motstand som Glassverket. Ytterligere informasjon om turneringen finnes på Skjærgårdslekenes nettsider.

Verdt å nevne er det at også Fyllingen deltar i herreklassen, og at Fana skal spille i klasse K-S mot bl. a. Malin Lindal Olaussens nye klubb, Grane Arendal.

Troppen til Tertnes: Marie Davidsen, Helene Fauskanger, Maren Roll Lied, Stine Skogrand, Nejira Skrbo, Caroline Aar Jakobsen, Ida Gabrielsen, Madeleine Hilby, Julie Lygren, Bodil Sørheim, Celine Sivertsen og Hanne Morlandstø, som er på lån fra Sotra HK.
Kjerstin Berge Solås og Malene Bergset har fortsatt pause etter junior-EM, mens Birgitte Karlsen Hagen og Martine Kjellerød blir igjen i Bergen og trener alternativt pga. skader, dermed er det et noe amputert Tertnes-lag som deltar i turneringen.

Vi ønsker jentene lykke til i Tønsberg!

Tekst: Erik Aadland-Rasmussen