Hjemmeåpning onsdag: Tertnes-Glassverket – Tertnes

Hjemmeåpning onsdag: Tertnes-Glassverket

Etter den gode, men litt haltende seriepremieren mot Sola på Jæren, kommer jentene hjem og skal få bryne seg på langt tøffere motstand når Glassverket, forhåpentligvis i Champions League form, står på andre banehalvdel i Haukelandshallen.

På onsdag er ventetiden endelig over; jentene våre kaster i gang serien på hjemmebane, og tøffere motstand er det vel bare Larvik som kunne gitt oss i hjemlig serie. Som vi vet tok Drammens-laget sølvet i serien sist sesong og selv om den største profilen, Veronica Kristiansen, har blitt proffspiller i Danmark, er laget likevel forsterket inn mot inneværende sesong, noe Byåsen fikk merke i serieåpningen. De måtte reise fra Drammen med 29-18 tap, og det mot et skadepreget hjemmelag.

Men, vi skal huske på at Tertnes også har fått nye spillere i sommer, dog utelukkende unge spillere. Rutine er erstattet med talent og ungdommelig pågangsmot (se tidligere sak «Et lag for fremtiden») der særlig debuten til Kjerstin mot Sola bærer bud om store ting. Det ser ut til at Ida fortsatt må vente på sin debut, mens Julie må teste formen helt opp imot kampstart. Troppen vår teller dermed de samme som mot Sola, vi håper Birgitte fortsetter sin enorme fremgang og at laget gjør som de har lagt seg for vane; å slå Glassverket i Haukelandshallen! Vi har nå tre strake seire i innbyrdes oppgjør på hjemmebane!

Og, nytt av året er klubbenes egen produksjon av tv-sendingene. Vi håper selvsagt at vi ser deg i hallen, men har du ikke mulighet til det, anbefaler vi deg å følge oppgjøret på http://handballtv.com/ fra kl. 17:45! Husk også politisk forkamp i Haukelandshallen kl. 17:20 (se egen sak).

Tekst: Erik Aadland-Rasmussen
Foto: John Vint