Kapteinen har ordet – Tertnes

Kapteinen har ordet

Før første kamp mot Sola sist søndag, skrev vår kaptein Maren Roll Lied litt om hva hun tenker om kommende sesong.

Etter en god oppkjøring og en fjorårssesong som endte med bronse, er vi nå endelig klare for å starte en ny sesong. Mange treningsøkter er gjennomført i løpet av sommeren, både fysisk harde og mer teknisk krevende økter, for å gjøre oss så godt forberedt som mulig for den kommende sesongen.

Fra forrige sesong har vi mistet tre spillere, men til gjengjeld fått syv nye spillere med på laget. Syv spillere med treningsvilje, nysgjerrighet og gode kvaliteter. Sammen med de åtte gjenværende fra forrige sesong tror jeg dette kan bli spennende. Laget er ungt, men vi er sultne og ønsker å spille god og gøy håndball. Vi har snakket mye om hvor viktig det blir med et godt forsvar i hver kamp. Sammen med presise pasninger, og det å se etter egne muligheter underveis i spillet, tror vi dette blir det viktigste utgangspunktet for å lykkes.

Det er konkurranse på hver spilleplass, noe som gjør at alle til en hver tid må være tilstede og klar til å gjøre sitt beste både på trening og i kamp. En av lagets styrker i forrige sesong var evnen til å nullstille og være maks skjerpet inn mot hver kamp. Denne sesongen blir dette minst like viktig, da det er mange jevne lag, og nesten alle kan slå alle. Det laget som vil mest, vinner ofte kampene.

En av Tertnes´ styrker har vært samhold og trygghet. Med et nytt og spennende lag vil dette bli enda viktigere. Målet er at alle skal føle seg trygge, og at alle skal føle at de bidrar, da vi tror dette vil gi gode resultater. Dette er noe vi jobber med hver dag, på hver trening, og som jeg tror bare vil bli bedre og bedre utover sesongen.

Vi har et ungt, spennende lag på gang, og jeg gleder meg til å komme i gang med sesongen. Vi ønsker å spille håndball som underholder og engasjerer. Jeg håper å se nettopp deg i hallen og ta gjerne med deg både venner og bekjente. Håndball er gøy, og enda gøyere sammen!

MAREN

Foto: Paal O. Heggo