Håper på to nye poeng – Tertnes

Håper på to nye poeng

Sesongen har startet godt for Tertnes og jentene har kjempet seg til en foreløpig tredjeplass. I morgen skal det kjempes om to nye poeng, og motstander i Haukelandshallen denne gang er Oppsal.

Med to seire og ett tap i sesongens første kamper, er Tertnes klare for å ta i mot Oppsal i Haukelandshallen onsdag. Oslo-laget har to tap og én seier på sine første kamper, og har ikke startet sesongen like sterkt.

Men Oppsal er et godt lag og består av mange unge jenter som spiller kjapp håndball. Høy intensitet og kontringer er deres varemerke, så Tertnes må ta vare på sjansene sine og være gode i returløpene. Men etter søndagens tap mot Larvik er det ingen tvil om at jentene vil ha revansj og vil gjøre sitt ytterste for to nye poeng.

Skogrand får spille EM-kvalik
Stine Skogrand er tatt ut i troppen som skal spille EM-kvalifisering i oktober, noe som må være en ekstra motivasjon til å spille en god kamp i morgen. På søndag gikk hun haltende av banen i sluttminuttene i møtet med Larvik etter en lårhøne, men skal likevel være klar for kamp mot Oppsal.

Møt opp i Haukelandshallen kl. 18:00 og vær med på å heie jentene fram til seier! Husk muligheten for forhåndskjøp av billetter på www.ticketco.no; gevinsten er billigere billett, ingen kø og mulighet for å vinne flott blender fra ligasponsor GRUNDIG!

Men dersom du ikke kan ta turen til hallen i morgen, kan du se vår egenproduserte sending av kampen på handballtv.com. Sendingen starter kl. 17:50.

Tekst: Linn Bårud
Foto: Njål Arnar Johansen