Roadtrip til Volda – Tertnes

Roadtrip til Volda

Da blir det reise nordover langs vestlandsveiene for Tertnes-jentene som onsdag skal spille 4. rundekamp i NM (cupen) mot 1. divisjonslaget Volda HK.

Det begynner å bli noen år siden Tertnes hadde sin årlige treningsleir i Volda/Ørsta-området, og ingen av spillerne i dagens Tertnes-stall var med den gangen. Men Tore Johannessen var trener også da, og han fikk oppleve spektakulære sunnmørsalper på fjellturer sammen med Volda HK.

Men på onsdag er det ikke naturen Tertnes kommer for; da er det kun seier og avansement til kvartfinalene som gjelder. Sportslig er det en god trekning å møte lag fra divisjonen under, og Tertnes som fikk sett 3. rundekampen som Volda spilte på bortebane mot Fana, stiller godt forberedt.

Volda HK, som har hatt stor utvikling i klubben siden Tertnes’ årlige treningsleire i området, har hatt en tøff start på sesongen i 1. divisjon. Likevel må det være et fullskjerpet Tertnes-lag som går på banen i Voldahallen onsdag kveld. Forøvrig blir det uten Stine Skogrand og Birgitte Karlsen Hagen, som begge blir hjemme med skader.

Foto: Wim Hetland