Jakter to nye poeng – Tertnes

Jakter to nye poeng

Det er over to uker siden forrige seriekamp. Om Tertnes har brukt treningsperioden godt vil vises når de i morgen besøker Østfold og HK Halden.

HK Halden har kun spilt én sesong på øverste nivå, men har allerede vist seg å være et godt lag. I fjor klarte de akkurat beholde plassen i serien, men de tok også en knallsterk andreplass i NM. HK Halden har mange lokale spillere og noen dansker på laget. I år virker laget styrket og mer stabile poengmessig. De ligger trygt plassert midt på tabellen med 7 poeng på 5 kamper.

Tertnes ligger på en solid tredjeplass, men vil med seier i morgen innta andreplassen, kun ett poeng bak Glassverket. Med den oppturen laget fikk i hjemmekampen mot Byåsen forrige serierunde bør jentene være heltente og klare for å kjempe om to nye poeng.

Kampstart i Remmenhallen er kl. 14:30; se kampen på handballtv.com (sendestart 14:20).