Klart for kvartfinale i cupen! – Tertnes

Klart for kvartfinale i cupen!

Onsdag tar Tertnes i mot Oppsal i NM-kvartfinalen. Da lagene møttes i seriespillet tidligere i høst ble det en veldig spennende kamp. Tertnes lå under til helt mot slutten. Men mål fra Stine Skogrand i siste sekund sikret poengdeling.

I kveld er det ikke aktuelt med poengdeling, da er det vinn eller forsvinn. Skal Tertnes gå videre i cupen må alle kjempe sitt ytterste. Forsvaret må sitte og de må ta vare på sjansene sine fremover på banen. tillegg er det viktig for jentene med støtte fra tribunen, så vi håper at DU møter opp i hallen og heier de frem. Ta med deg venner og kjente og bli med på en kveld med mye god håndball og forhåpentligvis seier.

Kampstart er kl. 18:00, og også denne kampen vises på www.handballtv.com (sending fra kl. 17:50). Men vi vil helst se deg i hallen!

Tekst: Linn Bånrud
Foto: Wim Hetland