Løp fra Nordstrand – Tertnes

Løp fra Nordstrand

Etter 35 jevnspilte minutter sa Tertnes takk for seg og løp hjemmelaget i senk.

Det var Tertnes som startet kampen best og tok styringen de første minuttene. Men det tok ikke lang tid før Nordstrand kom opp på samme nivå. De var gode i ankomstspillet og det førte til at lagene fulgte hverandre tett.
Først etter 17 minutter løsnet det for Tertnes. De fant tilbake til den gode formen fra åpningsminuttene. De spilte seg til gode sjanser og fikk flere kontringer. Men de sløste bort flere av sjansene sine og klarte ikke riste av seg Nordstrand. Til pause var stillingen 12-14 i favør Tertnes.

– Etter at Nordstrand var oppe i ledelsen 8-7 finner vi tilbake tryggheten i forsvarsspillet og har god kontroll på kampen inn mot pause, sier trener Tore Johannessen.

Det var hjemmelaget som startet andre omgang best, og tok igjen ledelsen Tertnes hadde til pause. På stillingen 15-15 bare noen minutter ut i omgangen tok Tore Johannessen timeout. En liten prat med treneren var alt som skulle til og derfra tok Tertnes over kampen. De dro sakte, men sikkert fra Nordstrand. Et aggressivt og tøft forsvarsspill og redninger av Marie Davidsen i mål, førte til en del enkle kontringsmål. Samtidig spilte de seg til gode sjanser, mens hjemmelaget tidvis sov i forsvar.

Stine Skogrand og Bodil Sørheim herjet på høyresiden og sto for over halvparten av målene til Tertnes. Sørheim var sikker i avslutningene fra kanten og løp inn mange kontringsmål og endte til slutt opp med åtte scoringer. Kun slått av Stine Skogrand som banket inn elleve mål.

Etter å ha misbrukt en del sjanser i første omgang, var Johannessen mer fornøyd med hvordan laget hans spilte etter pausen.
– De siste 25 minuttene har vi bedre flyt i spillet. Vi vinner 18-8 i denne perioden, sier han.

Nå rettes alt fokus inn mot semifinalen mot Larvik på tirsdag; vi håper å se akkurat DEG i hallen!