Over 700 forhåndssolgte billetter til i kveld – Tertnes

Over 700 forhåndssolgte billetter til i kveld

Gleder oss til full hall i kveld

Vi i Tertnes er rett og slett overveldet! Til kampen mot Larvik i kveld har vi kl. 09:00 i dag registrert 701 forhåndssolgte billetter! Og enda regner vi med at dette tallet vil stige utover dagen! At det er en attraktiv kamp med semifinale mot Larvik var vi klare over, men håndballpublikummet i Bergen har ikke hatt for vane å forhåndskjøpe billetter til klubbkamper, derfor er det veldig kjekt for oss at så mange har benyttet seg av denne muligheten. I tillegg til forhåndssalget, regner vi med bortimot det samme antallet som løser billett i hallen.

Vi synes selvsagt dette er veldig gøy, men mange tilskuere stiller også krav til vår lille organisasjon mht. logistikken i hallen. For at billettsalg og billettkontroll skal fungere mest mulig smertefritt, appellerer vi igjen til at publikum kommer tidlig i hallen, slik at vi unngår at det fortsatt står lange køer utenfor når kampen starter kl. 18:00.

Dørene åpner kl. 17:00, og forhåndssalget på nett stenger kl. 16:45. Så det er fortsatt noen timer igjen til å forhåndskjøpe billetter.