Tapte i semifinalen – Tertnes

Tapte i semifinalen

Det ble en tøff kamp for Tertnes mot stjernene fra Larvik. Til slutt endte det med tap 21-35 og med det ingen cupfinale.

Kampen startet i et høyt tempo og begge lag ønsket å markere seg. Det ble mange tøffe dueller i forsvar og de første minuttene kom det gule kort på løpende bånd. Larvik fikk etter hvert litt overtaket i kampen og halvveis i første omgang var stillingen 3-8. De stod bunnsolid i forsvar og Tertnes-spillerne slet med å finne mulighetene. Mange skudd endte i blokken eller med angrepsfeil.

I forsvar var Tertnes gode og gjorde det vanskelig for Larvik. De var aggressive og ga mye juling. Men Larvik fikk mange straffekast og hadde sikre straffeskyttere i Amanda Kurtovic og Mari Molid.

Mot slutten av første omgang fant Tertnes mer tilbake til rytmen i angrepsspillet og til pause var stillingen 9-15 favør Larvik. Dermed var håpet ikke helt ute, og andre omgang kunne blitt spennende.

Men de siste tretti minuttene ble ingen morsom affære for Tertnes. Den rytmen de hadde funnet tilbake til i slutten av første omgang var igjen borte. De tok mange dårlige avgjørelser i angrep og gjorde jobben til Larvik lett.

I et siste forsøk på å hente igjen ledelsen la Tertnes ut mann mot mann. Men det fungerte dårlig mot fintesterke vestfoldinger. Larvik fikk mange sjanser alene mot keeper og verken Marie Davidsen eller Ida Gabrielsen kunne gjøre noe med skuddene som kom.

Tore Johannessen var skuffet etter semifinaletapet.
– Vi møter motstand som er bedre enn oss, men vi hadde håpet å gi de mer kamp. Det er for langt mellom de gode periodene og vi er litt forsiktige i duellspillet. Jeg er litt skuffet, sa han.

Dessverre ble det ingen finale i år, men for et liv det var i hallen. 1507 tilskuere er rekord så langt denne sesongen og vi håper å se alle igjen neste onsdag. Da er det siste seriekamp før jul og motstanderen er Vipers.