Seier i årets første kamp – Tertnes

Seier i årets første kamp

På tross av stor avstand både mht. tabellplassering og antall poeng, ble det ingen "walk in the park" for Tertnes da de møtte Molde i årets første kamp søndag,

Selv om Tertnes-jentene åpnet klart best, og hadde et overtak utover 1. omgang, klarte de aldri å dra skikkelig fra. Etter å ha ledet med fire mål det meste av omgangen, reduserte Molde til 11-13 før pause og 2. omgang ble langt jevnere enn hva Tertnes ønsket seg. Men nettopp det å avgjøre jevne kamper til sin fordel har blitt Tertnes varemerke de par siste sesongene, og da Tertnes gikk opp til 22-25 fem minutter før slutt, følte en at seieren var sikret. Sluttresultatet ble 24-28.

Dette skriver media om kampen:

Bergens Tidende

Bergensavisen

Romsdals Budstikke – 1

Romsdals Budstikke – 2

Foto: Svein Ove Bøe