Hjemmekamp mot nykommer – Tertnes

Hjemmekamp mot nykommer

Onsdag blir det nok en kamp mot en nykommer i norsk topphåndball

Rælingen må sies å være et relativt ubeskrevet blad i norsk topphåndball, og det var vel heller ikke forventning i egen klubb om at Rælingen skulle spille i GRUNDIGligaen denne sesongen. Men da Storhamar ble degradert pga. økonomiske problemer, fikk Rælingen muligheten til å ta steget til toppdivisjonen og denne muligheten må en kunne si at de har tatt godt vare på.

Onsdag møter Tertnes Rælingen i årets første kamp i Haukelandshallen, og Tore Johannessen har følgende vurdering av motstander og kampen:

«Rælingen har hatt en fin høstsesong. Tippet til nedrykk av alle eksperter, har de vært sesongens store overraskelse i GRUNDIGligaen. Med sine åtte poeng er de nummer åtte etter ti spilte seriekamper, og tapte sist med kun ett mål for Byåsen.

Lagets store profiler er målvakt Katrine Hjelmeland, med fortid bl.a. i Byåsen, samt goalgetter Andrea Hanssen, som er en meget viktig spiller for det nyopprykkede laget. I tillegg er de forsterket etter julepausen med brasilianske Tainara Luna Concalves, Karoline Strømberg og Ida Doornbos.

For vår egen del skal vi jobbe med forbedring og utvikling av det vi presterte mot Molde. Det var mye bra, men vi trenger mer stabilitet og tempo i spillet vårt.»

Møt opp for å heie Tertnes-jentene frem til seier i Haukelandshallen onsdag kl. 18:00! Billetter kan som vanlig forhåndskjøpes til redusert pris på Ticketco. Minner også om at alle deltakerlag i BHKs Julecup har fått tilsendt fribilletter til denne kampen.

For de som ikke kommer seg i hallen, er kampen tilgjengelig på handballTV.com, med sendestart kl. 17:50.

Foto: Njål Arnar Johansen