10-målsseier mot overraskelseslaget – Tertnes

10-målsseier mot overraskelseslaget

Det ble en komfortabel seier mot Rælingen i Haukelandshallen i kveld, og Tertnes er fortsatt på tabelltoppen!

Men denne kampen var først og fremst en solid forsvarskamp. Mens en slet med å komme i gang i angrep, sto Tertnes-jentene godt og tett i forsvar og gjorde det vanskelig for Rælingen å komme gjennom. Når så Marie Davidsen plukket stort sett det som kom bakerst, ble det ikke mer enn 5 mål til gjestene i 1. omgang. Men selv om det etterhvert ble 12 mål for Tertnes før hvilen, uteble det gode kontringsspillet som Tertnes normalt behersker så godt, først og fremst fordi Rælingen var flinke i returløpet.

Med et fortsatt offensivt forsvarsspill i 2. omgang og bedre uttelling angrepsmessig, kom klasseforskjellen mellom de to lagene tydelig frem, og selv om en slapp litt opp bakerst mot slutten, ble det etterhvert en komfortabel 10-målsseier. Dermed tok Tertnes sin 9. seier for sesongen og troner fortsatt øverst på tabellen i GRUNDIGligaen.

KAMPFAKTA
Tertnes – Rælingen 27-17 (12-5)

GRUNDIGligaen
Haukelandshallen, 747 tilskuere
Dommere: Øyvind Togstad og Rune Kristiansen

Tertnes: Marie Davidsen, Helene Fauskanger – Celine Sivertsen 6, Stine Skogrand 5, Bodil Sørheim 3, Julie Lygren 3, Kjerstin Boge Solås 2, Madeleine Hilby 2, Malene Bergset 2, Martine Kjellerød 2, Birgitte Karlsen Hagen 1, Caroline Aar Jacobsen 1, Nejira Skrbo.

Toppscorer Rælingen: Andrea Hanssen 5.

Utvisninger: Tertnes 2 x 2 min, Rælingen 3 x 2 min.

Foto: Njål Arnar Johansen