Klare for e-cup – Tertnes

Klare for e-cup

Så er det endelig klart for sesongens første e-cup kamp for Tertnes, noe vi har sett fram til lenge nå

For mens de andre e-cup lagene hadde full runde i november, ble det walkover for Tertnes. da trukket motstander, Mios Biganos Bègles, ble strøket av e-cupen pga. økonomiske problemer.

HC Odense ligger nå på 10. plass (av 12) i den danske dameligaen. Sesongen så langt har vel ikke vært helt optimal for laget fra Fyns største by, men med flere ettmålstap og uavgjortresultat, er nok laget bedre enn hva tabellsituasjonen tilsier. Og siste rundes storseier mot Ringkjøbing var en opptur på nyåret.

Men det er ingen grunn til at Tertnes skal bidra til flere oppturer når de to lagene møtes i Haukelandshallen søndag kl. 18:00! Jentene er klare for å yte max motstand for å få best mulig utgangspunkt foran returoppgjøret som spilles i Odense på lørdag om en uke, og vi blir veldig glade for alle som stiller opp og støtter oss i hallen. Og har du ikke anledning til det, er det sending på handballtv.com fra kl. 17:50.

En liten kuriositet
Det er ikke første gang at Odenses brasilianske keeper besøker Haukelandshallen. I 2000 spilte Chana Masson de Souza for spanske Ferrobus Mislata, og var med på laget som beseiret Tertnes med minst mulig margin i finalen i EHF Cup. Siden den gang har de Souza vært innen Leipzig, samt tre andre danske klubber før hun kom til HC Odense foran inneværende sesong. Med sine 38 år må de Souza anses å være en skikkelig veteran, men selv om det er gått nesten 16 år siden forrige Bergens-besøk, satser vi på mindre å juble for for brassen i Bergen denne gangen! 🙂

Foto: Njål Arnar Johansen