Ny kamp mot liganykommer – Tertnes

Ny kamp mot liganykommer

Med kampen mot Sola onsdag, markerer det starten på andre halvdel av årets sesong. Tertnes' tredje kamp i GRUNDIGligaen etter nyttår er også tredje kamp på rad mot et nyopprykket lag.

Men i motsetning til Molde og Rælingen, er Sola ikke noe nytt bekjentskap i toppdivisjonen for kvinner. Imidlertid har laget fra Rogaland hatt problemer med å etablere seg i toppen, slik at det er blitt endel turer opp og ned mellom de to øverste divisjonene.

Så langt har denne sesongen gitt tre seire for Sola. Men etter nyttår har laget blitt merkbart forsterket ved at tidligere landslagsprofil, Tonje Nøstvold, har gjort comeback for klubben. I tillegg virker bakspiller Malin Holta til å være i storform, og da laget seiret mot Skrim 3. januar var det nettopp disse to som var de toneangivende spillerne med tilsammen 15 av Solas 24 mål.

For Tertnes sin del har Tore Johannessen satt som mål at laget skal bygge videre på det forsvarsspillet som ble vist i 2. omgangen mot HC Odense søndag. Klarer en det og kontringsspillet sitter, burde mulighetene for to nye poeng til Tertnes være absolutt tilstede. Forøvrig endte høstkampen mellom de to lagene med borteseier 21-26 til Tertnes.

Kampen spilles i Haukelandshallen kl. 18:00, og som vanlig er det mulig for de som ikke kommer seg i hallen, å se kampen på handballtv.com (sendingsstart kl. 17:50).