Spennende kamp i Drammen – Tertnes

Spennende kamp i Drammen

Kan den niende seieren i GRUNDIGligaen på rad komme mot Glassverket i kveld?

Etter et bittert e-cup tap i Danmark på lørdag, der Tertnes til slutt tapte med 3 mål etter å ha ledet kampen helt til det var spilt 53 minutter, har jentene igjen nullstilt seg. Selvsagt hadde en håp om å nå europacupens kvartfinaler, men når så ikke skjedde, kan en fullt og helt konsentrere seg om kampene i den hjemlige serien. Og for denne serierundens motstander, Glassverket, er situasjonen den samme, etter at laget ble slått ut av Viborg sist helg.

Nå er det GRUNDIGligaen som gjelder, og den spennende kampen mellom de to medaljekandidatene spilles i Drammenshallen i kveld kl. 19:00. Tertnes stiller med fullt mannskap, og for oss på vestsiden av langfjella kan kampen følges på Eurosport Norge. Sendingen starter kl. 18:45.

Foto: Wim Hetland