Årets publikumskamp på onsdag – Tertnes

Årets publikumskamp på onsdag

Onsdag blir det toppoppgjør i Haukelandshallen når Larvik kommer på besøk

Januar har vært travel for Tertnes, med GRUNDIGliga- og europacup-kamper på rekke og rad. Siste kampaktivitet denne måneden blir på førstkommende onsdag mot Larvik kl. 18:30, en kamp mellom nr. 1 og 2. på tabellen. For Tertnes kom det første GRUNDIGliga-tap på fire måneder da de tapte borte mot Glassverket sist onsdag. Skuffende selvsagt, men jentene har ristet tapet av seg og er nå motiverte for ny kamp. Som vanlig vil Larvik være skyhøye favoritter og noe annet enn borteseier vil være en kjempesensasjon. Men Tertnes ønsker å vise at det ikke er tilfeldig at de har holdt seg på toppen hele første del av sesongen, og vil gjerne skape spenning og bidra til å underholde publikum. Og publikum håper vi det blir mange av; allerede nå er det forhåndssolgt mer enn 500 billetter og vi har tro på at forhåndssalget kan stige til over 1000. Så husk å være tidlig ute på onsdag, slik at vi får alle inn dørene til kampstart! Billettene kjøpes her.

Det er ingen tvil om at håndball er best live i hallen, men skulle det ikke være mulig for deg å komme i Haukelandshallen på onsdag, kan kampen også følges på HandballTV.