Tøff bortekamp i Oslo – Tertnes

Tøff bortekamp i Oslo

Etter 10 dagers pause etter hjemmetapet mot Larvik, er det klart for bortemøte mot Oppsal på søndag

Det blir vår tredje kamp mot Oslo-laget denne sesongen. De to foregående kampene, seriekamp i september og NM-kvartfinale i oktober, endte med henholdsvis uavgjort 21-21 og seier 27-23.

Oppsal ligger nå plassert midt på tabellen. Laget har variert mye i prestasjonene denne sesongen, noe resultatene etter desemberpausen viser. I første kamp i januar imponerte de med 6-målsseier over Glassverket, mens de 14 dager etter tapte på hjemmebane mot bunnlaget Skrim.

For egen del er Tertnes opptatt av å komme tilbake på vinnersporet. Det er blitt gjort mye bra i kampene den siste tiden, selv om det har blitt noen tap. Nå bygges det videre på det positive, og med innsats og gode prestasjoner kan seier mot Oppsal være innen rekkevidde.

Kampen spilles i Oppsal Arena søndag kl. 18:00, følg sendingen på handballtv.com fra kl. 17:50.

Foto: Wim Hetland