Kjipt tap mot Oppsal – Tertnes

Kjipt tap mot Oppsal

I en kamp der Tertnes var i føringen det meste av tiden, ble det til slutt et surt 25-23 tap på bortebane mot Oppsal

Etter en ti dagers kamppause dro Tertnes til Oslo for å komme tilbake på vinnersporet, og utover 1. omgang tydet mye på at laget skulle klare nettopp det. Laget holdt seg foran Oppsal med 2 og 3 mål, men med et litt for varierende angrepsspill klarte en ikke å dra i fra Oslo-laget. Stillingen ved pause var dermed 9-12 til Tertnes.

I 2. omgang ser det ut til at Tertnes har kontroll på kampen, men i løpet av de ti siste minuttene av kampen slippes Oppsal altfor lett til og det er hjemmelaget som er foran 24-23 da Tore Johannessen tar den siste timeouten 2 1/2 minutt før slutt. Men det lykkes ikke for Tertnes-jentene å få utligningen de søker, og istedet er det Oppsal som får nok et mål før full tid, slik at sluttresultatet blir 25-23 til Oslo-jentene.

Tore Johannessen sa dette til BT etter kampen:
– Hele første omgangen er egentlig grei. Det er noen småfeil her og der, men vi spiller trygt og godt og gjør det vi hadde snakket om på forhånd. Vi spiller særlig bra bakover, men varierer litt for mye i angrepsspillet vårt.

– Vi leder jo 22–19 og da føler vi at vi har kontroll på kampen selv om vi aldri klarer å avgjøre ordentlig. Særlig de siste ti minuttene er vi ikke god i det hele tatt, og det blir litt for mange av de samme feilene i forsvarsspillet. Vi gjorde det rett og slett litt for enkelt for Oppsal og slapp de litt for enkelt til, forteller Johannesen.

– Det er vanskelig å si nøyaktig hva som gjorde at det gikk galt i dag, men nå skal vi gå gjennom kampen og se hva vi må forbedre. Det er lenge til vi har kamp igjen, så vi har god tid til å forbedre oss, sier Johannesen.

Neste kamp for Tertnes spilles først søndag 21. februar. Det er mot Skrim, og kampen spilles i Framohallen, i felles arrangement med FyllingenBergen (de møter Bækkelaget).

Foto: Kvinneidrett.no