Håndballuke og Superlørdag i mars – Tertnes

Håndballuke og Superlørdag i mars

Den første uken i mars blir det HåndballUka og Superlørdag med dobbeltkamp med Tertnes og FyllingenBergen i hovedrollene, men allerede 27. februar tjuvstarter vi med aktiviteter på kjøpesentere.

Sammen med medarrangører NHF Region Vest og FyllingenBergen går vi for sesongens største håndballopplevelse når vi inviterer til Superlørdag og stinn brakke i Sotra Arena lørdag 5. mars. I tillegg til finaler i Scandic Cup og regionskamper i hallen på formiddagen, knaller vi så til med viktige GRUNDIGliga-kamper for både kvinner og menn.

I dagene før Superlørdag vil vi arrangere HåndballUka, men allerede 27. februar vil det være Tertnes- og FyllingenBergen-spillere å treffe på Sartor Storsenter og Åsane Storsenter, der det blir morsomme håndballaktiviteter for store og små. Deretter er det klart for Åpen trening i Haukelandshallen på torsdag og Sotra Arena på fredag.

For Åpen trening gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet, men husk at selv om skulle bli raskt fylt opp i Haukelandshallen, kan det fortsatt være muligheter for å få plass i Sotra Arena. Se ellers programmet her:

Lørdag 27. februar kl. 12:00-14:00 (til 15:00 på Åsane Storsenter)
Møt Tertnes- og FyllingenBergen-spillere på Sartor Storsenter og Åsane Storsenter, og vær med på aktiviteter med flotte premier.

Torsdag 3. mars kl. 17:30-19:00 i Haukelandshallen
Åpen trening (instruktører er spillere fra Tertnes og FyllingenBergen) – billetter kjøpes her.

Fredag 4. mars kl. 17:00-18:30 i Sotra Arena
Åpen trening (instruktører er spillere fra Tertnes og FyllingenBergen) – billetter kjøpes her.

Superlørdag i Sotra Arena lørdag 5. mars
Kl. 16:00 Tertnes-Nordstrand
Kl. 18:00 FyllingenBergen-Drammen
Billetter til kamparrangement kjøpes her (begge kamper kun kr 60 uansett alder).

Programplakat

Foto (stort bilde øverst): Njål Arnar Johansen