Endelig ny hjemmekamp – Tertnes

Endelig ny hjemmekamp

Etter over 3 uker uten hjemmekamp, er det igjen Tertnes-jentenes tur å være vertskap når Skrim kommer på besøk på søndag, for anledningen i Framohallen.

For det blir fellesarrangement med FyllingenBergen denne gangen. Tertnes-Skrim starter kl. 16:00 og deretter møter Vidar Gjesdals mannskap Bækkelaget kl. 18:00. Med andre er dette en alle tiders anledning til å få se topphåndball i to ulike utgaver, og best av alt; du trenger bare én billett til hele arrangementet!

For de som ikke har anledning til å komme i hallen er det som vanlig mulig å se kampene på HandballTV; sendestart for Tertnes-kampen er kl. 15:50 og herrekampen kl. 17:50. Kampsponsor for begge kampene er Xpartner.

Sesongkortinnehavere/støttemedlemmer/samarbeidspartnere fra begge klubber bruker sine kort som vanlig til dette arrangementet. Men vi gjør oppmerksom på at ved neste fellesarrangement, nemlig Superlørdag i Sotra Arena 5. mars, vil alle med sesongkort måtte «bytte inn» kortene til en enkeltbillett. Fremgangsmåten for de med sesongkort fra Tertnes er følgende:

Send en mail til marit@tertnes.no og be om å få registrert det antall billetter en ønsker (må samsvare med det antall sesongkort en disponerer). Billettene blir så tilsendt elektronisk på mail. Frist for registrering av sesongkortene er tirsdag 23. februar. Ytterligere billetter til arrangementet kjøpes på Ticketco. Billettprisen for alle er kun kr 60 for begge kamper.

Foto: Kristoffer Rye