Tilbake på vinnersporet – Tertnes

Tilbake på vinnersporet

Etter det som definitivt ble en slitekamp, kunne Tertnes endelig juble for seier igjen da de søndag ettermiddag slo Skrim i Framohallen.

Og selv om det var en fortjent seier til Tertnes, gjorde laget det langt mer spennende enn nødvendig.

Det var Tertnes som hadde føringen gjennom hele kampen, men likevel klarte en ikke å riste hardtkjempende Skrim-jenter skikkelig av seg. Tertnes lå foran med ett mål gjennom store deler av 1. omgang, likevel var det Skrim som ledet 13-14 rett før pause, før Stine Skogrand utliknet i omgangens siste sekund, til uavgjort 14-14.

Starten på annen omgang fortsatte lik den første, og lagene fulgte hverandre tett og byttet på å være foran med ett mål, helt frem til gjestene gikk i føringen 19-20. Da våknet Tertnes og på kort tid snudde Tertnes fra 19-20 til 24-21, og selv om Skrim delvis ble invitert inn igjen i kampen på et tidspunkt Tertnes kunne slått spikeren i kisten for Kongsberg-laget, klarte Tertnes å dra i fra, og jentene kunne endelig feire den første seieren siden Sola-kampen 13. januar.

Tertnes fikk i denne kampen ikke til kontringspillet som de til tider har mestret så godt, men istedet var det i ankomstfasen og etablert spill målene kom. I motsatt ende var en for upresis i returløpet, slik at Skrim fikk flere kontringsmål som burde vært unngått. Men Marie Davidsen var svært god på nærskudd og såkalte 100%-sjanser, og spesielt var dette viktig for Tertnes de siste 10 minuttene av kampen, da Marie vartet opp med flere klasseredninger.

Premien for beste spiller, gitt av kampsponsor Xpartner, gikk til Stine Skogrand (7 mål). Dessverre satt Stine på benken de siste minuttene av kampen, da hun fikk en skade i hælen. Vi håper og tror at Stine er klar igjen til bortekampen mot Byåsen på onsdag; det blir en tøff kamp!