Tøff bortekamp venter – Tertnes

Tøff bortekamp venter

Når jentene setter seg på flyet til Trondheim onsdag, venter en tøff bortekamp mot formsterke trøndere.

Mens starten av sesongen ikke var helt som Byåsen hadde håpet på, har laget fra bartebyen spilt seg opp i løpet av sesongen. Det er blitt 9 seire på de 10 siste kampene, og tar en med at ingen lag har slått Byåsen i Nidarøhallen så langt denne sesongen, forstår en at det kan bli en tøff oppgave for de unge Tertnes-jentene.

Men på tross av at det har vært en litt tyngre periode for Tertnes etter nyttår, har vi sett at laget gang på gang kan overraske. Sist de to lagene møttes var hjemme i Haukelandshallen i oktober. Tertnes stilte uten en skadet Stine Skogrand, men til gjengjeld «en haug» med uredde ungjenter som ga alt og kjempet om alle baller. Det endte til slutt med seier 26-23 til Tertnes, og det var i denne kampen publikum virkelig fikk se hva som bor i spillerne våre.

Så vi krysser fingrene for at vi på nytt får se den samme gløden og innsatsen i kampen i Trondheim. Som vanlig kan kampen følges på www.handballtv.com; merk sendestart kl. 19:20.

Foto: Knut Henrik Andersen