Tap og vinn med samme sinn? – Tertnes

Tap og vinn med samme sinn?

En god tanke, men ikke alltid like lett. For det gikk ikke helt som vi håpet i kveld.

Timålstap mot trøndere vi hater å tape for… Om det var usikkerhet i laget fordi Stine var ute med skade, at en ikke helt hadde troen på at en skulle slå et lag i medgang eller andre ting som spilte inn? Ikke godt å si. Men Byåsen var gode; det skal de ha.

Analyse av kampen overlater vi til trenerteamet. Men skuffet er vi, for etter fire serietap siden nyttår, ser vi jo at medaljeplassen som vi tilsynelatende (men også overraskende) hadde gjennom mørke høstmåneder, kan synes fjern nå. Men det som er sikkert er at spillerne som hver eneste uke bruker mer enn all sin fritid på å forbedre skuddteknikken og å bli sterkere og spenstigere, de er garantert enda mer skuffet enn oss!

Men sånn er idretten og sånn er håndballen. Hva annet kan vi gjøre, enn å gi jentene den støtten de fortjener og som de trenger nå mer enn noen gang denne sesongen?! Foran oss ligger innspurten på sesongen og fortsatt mange poeng å spille for. Allerede på onsdag er det ny kamp og en mulighet til å reise seg igjen. For å reise seg er vi sikre på at denne gjengen vil gjøre. Vis at du støtter Tertnes ved å møte opp i Haukelandshallen på onsdag; kanskje er det Halden som skal få kjenne på at Tertnes-jentene vil ha revansj?!!

Vi sier som Kaptein Sabeltann: «Jeg kommer alltid tilbake!» 🙂

Foto (øverst): Wim Hetland
Foto (under): John Vint

FFHKHalden2016